Contact Contact

Walk The Line, livestreams én live radio voor de UIT!

26 augustus 2021

Van maandag 16 tot donderdag 19 augustus hebben we de nieuwe studenten van dit jaar weer mogen ontvangen tijdens de UIT (de Utrechtse Introductie Tijd). De UIT, die ieder jaar in augustus wordt georganiseerd, is een manier om alle aankomende studenten te laten zien wat voor moois de stad Utrecht je als student te bieden heeft. Daar kan TivoliVredenburg natuurlijk niet in ontbreken!

Tijdens deze dagen konden de studenten bij ons onder andere genieten van “Walk The Line”. Hierbij gingen zij in groepen langs vier verschillende zalen, waar zij in iedere zaal een ander programma te zien kregen. Het concept “Walk The Line” is eerder bedacht om, ondanks alle beperkingen van afgelopen jaar, publiek en muziek samen te kunnen brengen. Ontzettend mooi dat we dit concept nu in hebben kunnen zetten om een cultuurprogramma voor 1350 studenten te organiseren en samen met hen het nieuwe studiejaar in hebben mogen luiden.

Ook in de Pandora Foyer en op Park6 werd er van alles voor de studenten georganiseerd. De Pandora Foyer was omgebouwd tot een tv-studio, van waaruit allerlei livestreams werden uitgezonden. Daarnaast was de radiocrew van de UIT iedere dag live radio aan het maken vanuit een radiostudio in Park6!