Contact Contact

TivoliVredenburg wint een Ijzeren Podiumdier!

24 januari 2022

Deze vrijdag zijn we tijdens Eurosonic Noorderslag bekroond met een IJzeren Podiumdier voor twee programma’s die zijn ontwikkeld in coronatijd: Walk The Line en Studio Pandora. Ook ontving onze directeur Jeroen Bartelse een IJzeren Podiumdier voor zijn werk als woordvoerder van de Taskforce Culturele & Creatieve Sector. Dit deed hij naast zijn werk als directeur voor TivoliVredenburg. Wat zijn we trots!

De IJzeren Podiumdieren worden sinds 1997 jaarlijks uitgereikt door de Vereniging Nederlandse Poppodia en -Festivals (VNPF). De IJzeren Podiumdieren zijn peer-to peer-prijzen: de leden van de vereniging brengen hun stem uit.

De jury: “Met een enorme drive en betrokkenheid heeft TivoliVredenburg met Walk The Line een slim programma ontwikkeld dat van ‘kleur’ kan veranderen als een kameleon (geschikt voor zowel metal als kinderliedjes) en dat ook onder moeilijke omstandigheden publiek en artiest samenbrengt. Daarnaast is met Studio Pandora een hybride off- en online plek gecreëerd waarmee vooral startende, experimenterende en vaak lokale talenten verder op weg worden geholpen.”