Contact Contact

Rijkswaterstaat inspiratiedag bedrijfsafval in de Pandora Foyer

10 november 2020

Op vrijdag 6 november heeft er een digitale inspiratiedag van Rijkswaterstaat met het thema bedrijfsafval plaatsgevonden in TivoliVredenburg. Via een livestream hebben deelnemers vanuit huis mee kunnen kijken en vragen kunnen stellen. Het doel van deze ochtend? Geactiveerd worden om zelf te denken in hoe we kunnen bijdragen aan minder bedrijfsafval.

Verschillende gasten deelden hun kennis over het onderwerp: zo spraken gasten als Frederqiue Noppers van Verborgen Impact, gedragsexpert Lisanne van Geffen en TivoliVredenburg’s Aerd de Bode over hun ervaringen op het gebied van het voorkomen van afval. Verdere onderwerpen die aan bod kwamen waren de verborgen impact, hoe je als bedrijf de goede keuzes kan maken en circulariteit. De stream werd muzikaal geleid door het duo LOTT (Jacco Minnaard en Lotte Gommers).

De Pandora Foyer werd voor de gelegenheid omgetoverd tot livestream studio. We zijn blij dat we hiervoor ons pand konden lenen, het was een inspirerende en leerzame ochtend en een zeer geslaagd event.