Het zijn momenteel ongewone tijden. Juist nu is het belangrijk dat we met elkaar blijven communiceren en elkaar steunen waar dat mogelijk is.

Onze afdeling – zakelijke verhuur – krijgt zoals je begrijpt een grote tegenslag te verwerken. TivoliVredenburg is op dit moment zo goed als verlaten, maar vanuit huis blijven wij communiceren met bezoekers, opdrachtgevers, boekers en elkaar. Uiteraard zijn wij bereikbaar en kun je ervan op aan dat onze kwaliteit, ook in onze dienstverlening, onverminderd hoog is. Je kunt op ons rekenen!

Pas goed op jezelf en op elkaar!

player loading...

WELKOM!

Jouw evenement op het podium waar de avond ervoor nog de Editors, Marco Borsato of London Philharmonic Orchestra stonden? Bij TivoliVredenburg kan het!

TivoliVredenburg, gelegen naast Utrecht Centraal, het grootste treinstation van Nederland, heeft een capaciteit van 7.500 personen, verdeeld over zes unieke ruimtes. Met diverse doorkijkjes, looproutes en een enorme hoeveelheid daglicht is TivoliVredenburg een informele wereld waar mensen vrij doorheen lopen en elkaar ontmoeten – een soort stad in het klein.

Lees meer